maanantai 1. syyskuuta 2014

Lempeä Vinyasa Flow jooga - Ioga Flow - Turku

Nyt syksyllä kalenteriimme tuli uusi ihana tunti - Lempeä Flow. Lempeä flow sopii kaikille, mutta tämä tunti on erityisen ihana sinulle joka haluat liikehtiä rauhallisemmin, pidät vähän pidemmistä pidoista, haluat rauhassa linjata asanasi sekä kaipaat enemmän ohjausta.

LEMPEYTTÄ - RAUHAA - KUUNTELUA - HENGITYKSEN SYNKRONOINTIALempeä Flow sopii todella hyvin sinulle joka kokeilet joogaa ensimmäistä kertaa, sinulle joka olet raskaana sekä sinulle joka tarvitset palauttavaa joogaa vastapainoksi stressaavalle työlle, liikunnalle jne. Lempeä Flow on myös todella hyvä sinulle joka olet käynyt vaativimmilla tunneilla, mutta koet, että et ole oikein saanut hengitystäsi synkronoitua asanaharjoitukseesi. Lempeä Flow sopii myös siihen hetkeen ja päivään jolloin koet, että haluat kuunnella kehoasi rauhallisemmin ja hiljaisemmin.

Lempeässä flowssa voimistat kehoasi, saat joustavuutta sekä rentoutat ja rauhoitat mielesi, kehosi sekä hermostosi. Tämä on lempeä hyvänmielen tunti. Tunnilla soi rauhallinen kaunis musiikki auttamaan mieltä rauhoittumaan sekä keskittymään.

Tunti sisältää kehoa lämmittäviä ja helpotuksin tehtäviä aurinkotervehdyksiä, rauhallisesti soljuvaa flow:ta eli asanasta toiseen rennosti siirtymistä sekä loppurentoutuksen.

Olet todella tervetullut tunnilleni <3

Varaa paikkasi ja katsele aikatauluja osoitteessa www.varaaheti.fi/iogaflow

Syksyisin sydämellisin terveisin,

SharonEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for sharing your thoughts <3