keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pysyvää Painonhallintaa-kurssi - Sharon

Aloitamme Pysyvää Painonhallintaa - Let Yourself Blossom kurssin 21.10.2014. Kerromme blogissa nyt hiukan kurssin ohjaajista ja pääsette myös seuraamaan läheltä yhden kurssilainen matkaa pysyvämpään tasapainoon. Nyt ensimmäisenä Sharon kertoo hiukan matkastaan kohti tasapainoa.

Minun tarinani & pysyvää painonhallintaa:

Tuntuu hiukan jännältä puhua tästä aiheesta avoimesti sillä harvemmin kovin henkilökohtaisista asioista rupattelee blogissa. Ehkä tämä on uuden alku. ;) Mutta asiaan...Matkani omaan tasapainoiseen painooni ei ole ollut aivan mutkaton. Olen aina ollut pieniluinen, hoikka ja hentoinen. Kuitenkin ala-aste ikäisenä sain kohdata sen ikäiselle kovin vaikeita asioita kuten rajua henkistä sekä fyysistä koulukiusaamista ja sen kautta elämääni tuli paljon epävarmuutta ja pelkoa. Aloin silloin hallitsemaan näin jälkeen päin ajateltuna varmaan ainoaa asiaa jota uskoin voivani hallita - syömistä. Minusta tuli sairaalloisen laiha  ja pikkuhiljaa kehonkuvani vääristyi voimakkaasti. Teinivuodet sekä nuorena aikuisena taistelin jatkuvasti painoni kanssa. Näin aina peilistä lihavan tytön ja myöhemmin lihavan naisen. Näännytin itseäni kuukausia ja sitten taas ahmin viikkoja ja jatkoin näännyttämistä. Jatkoin jojoilua yli kymmenen vuotta. Voit vaan kuvitella tai ehkä tiedät omasta kokemuksestasi miten tämänkaltainen toiminta vaikuttaa itseen, parisuhteeseen, maailmankuvaan - kaikkeen.

Jossakin kohtaa ystävien, perheen, parisuhteen ja muuttuneen työtilanteeni vuoksi aloin keskittymään enemmän kaikkeen muuhun. Innostuin raakaruokailusta, ekoelämästä ja omasta hyvinvoinnistani. Se oli hiukan salakavalaa aikaa sillä ajattelin olevani hyvin terve (ja olinkin monella tapaa), vaikkakin jälkikäteen katsottuna aloin taas voimakkaasti seuraamaan ja kontroloimaan syömistäni terveellisyyden nimissä. Farkkukokoni oli 25 ja paitani xxs kokoa. En kuitenkaan yrittänyt näännyttää itseäni, halusin voimaantua ja olla terve - ajatustapani oli muuttunut.

Nyt pari vuotta myöhemmin, kolme farkkukokoa isompana en enää mieti painoani lähes koskaan. Se ei ole minulle enää minkäänlainen mittari minusta. Keskityn olotilaani, tapaani elää, tapaani nauttia ja olla. Oloni painoni kanssa on tasapainoinen ja hyvä. Tästä voin ensisijaisesti kiittää rauhoittumista, rentoutumista ja kehoni kuuntelua ja kyllä tämä on mahdollista vaikka olisi yrittäjä ja pienen tytön äiti. :) Kun olen oppinut kuuntelemaan itseäni; haluan olla itselleni lempeämpi, pitää tästä kehosta huolta ja nauttia tästä elämästä. Minulle tässä matkassa tärkeimmäksi ihmissuhteiden lisäksi koen joogan, keholliset muut harjoitteet, mielikuvaharjoitteet ja meditaation. Nämä kaikki ovat auttaneet minua suhteuttamaan asioita oikeisiin mittakaavoihinsa ja olemaan läsnä minussa, tässä kehossa, minun temppelissäni.Kenelle Pysyvää Painonhallintaa-kurssi sopii mielestäni?

Mielestäni Pysyvää Painonhallintaa-kurssi sopii kenelle vaan joka kaipaa itselleen aikaa tutustua kehoonsa, tehdä muutoksia arkeensa, tasapainottaa elämäänsä ja tuoda uusi minä osaksi jokaista päiväänsä. Kurssi sopii sinulle jolla on ylipainoa, alipainoa tai hankalaa muistaa arjessaan olla yhteydessä kehoonsa, pitäen siitä huolta. Kurssi antaa paljon työkaluja oman elämän omistamiseen, lempeästi ja pysyvästi.

Herättääkö kirjoitus ajatuksia? Jaa ne kanssamme :) <3


Kiinostuitko kurssista? Lue siitä lisää kotisivuiltamme tai osta paikkasi  verkkokaupastamme. Juttuja kurssista myös FB-tapahtumassa!

Jos asustelet jossain kaukana Turusta pysy kuitenkin kuulolla sillä meillä on teille jotain kivaa myöhemmin tänä vuonna! :) <3

P.s jatkan kirjoittamista myöhemmin tällä viikolla kertomalla työkaluista joita tuon mukanani kurssille...

Rakkaudella,

Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for sharing your thoughts <3