keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Opettajamme esittäytyvät: Heidi Ritseppä

Lämmin ja ihana Heidi opettaa ja jakaa osaamistaan sekä rakkauttaan Ioga Flow-yhteisön kanssa Äänimaljarentoutuksin sekä tulevia äitejä valmistaen Äitiysjooga workshopeilla. 

Heidi Ritseppä

Heidi Ristseppä (Joogaohjaaja SJL) on ohjanuut joogaa yli 10 vuotta hyvin monipuolisille kohderyhmille; äitiysjoogaa, vahvaa joogaa, lempeää joogaa, senioreille tuolijoogaa. Tarpeen mukaan samallakin tunnilla hän pyrkii antamaan useampia vaihtoehtoja joogeille.
Heidi on ohjaajana lempeä ja samalla jämäkkä, asennot pyritään linjaamaan jokaisen omia rajoja kunnioittaen keholle sopiviksi ja jokaisella on tilaa kuunnella myös omaa sisäistä ohjaustaan. Heidi käyttää usein ohjauksessaan myös Tiibetiläisiä äänimaljoja. Maljoja soitetaan usein alkuhiljentymisessä ja loppurentoutumisessa. Maljojen äänimaailman luoma syvä läsnäolo hetkessä ja sisäinen hiljaisuus on jokaisen koettava omalla kohdallaan! <3 
Heidin tunneille voit osallistua seuraavasti:
Keskiviikkoisin Äänimalja syvärentoutus klo 17:00 - 18:00
Tunti sopii kaikille. Syvärentoutuksen aikana käydään läpi kaikki chakrat. Keho ja mieli puhdistuvat ja energisoituvat lempeästi meditatiivisen, ikiaikaisen tekniikan avulla. Mukaasi tarvitset lämpimät vaatteet villasukkineen, alusta ja viltti (voi lainata). Vesipullo on hyvä muistaa myös, puhdistavan rentoutuksen jälkeen tarvitset paljon vettä ja lepoa. (tunnit kuuluvat kaikkiin joogakortteihin)
Äitiysjooga Workshop 25.6 klo 16:00 - 18:30
Äitiysjooga Workshop tuleville äideille. Workshopissa käsitellään monipuolisesti lääkkeetöntä kivunlievitystä, raskausajan- ja vauvan puhdasta ja ravitsevaa ravitsemusta, imetystä sekä tehdään kokonaisvaltainen kehoa ja mieltä hoivaava ja hellivä joogaharjoitus sekä loppurentoutuminen. Ihanat tulevat äidit, olette todella tervetulleita ottamaan itsellenne ja raskaudellenne hetki arvokasta aikaa. Ota mukaasi joogamatto (voi lainata), mukavat vaatteet ja juomapullo. Hinta 35 €
Voit ostaa joogakortteja Greenlips-myymälästä tai verkkokaupastamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for sharing your thoughts <3