tiistai 6. toukokuuta 2014

Vinyasa Flow jooga

Vinyasa Flow jooga tai flow jooga toiselta nimeltään on liikettä joka on synkronoitu hengitykseen, kuten lähes kaikissa muissakin joogalajien asanaharjoituksissa. Flow jooga yhdistelee eri hathajoogan tyylejä ja aurinkotervehdyksiä dynaamiseksi virtaavaksi sarjaksi. 

Mitä odottaa Vinyasa Flow joogatunnilta?

Rekisteröityneet Flow-joogaopettajat ovat opiskelleet vähintään 200 tuntia ja senkin jälkeen tämä joogasuuntaus vaatii jatkuvaa omaa harjoittelua sekä itsenäistä opiskelua. Flow joogatunnit voivat olla opettajasta riippuen hyvin erilaisia sillä ns. valmista tuntirakennetta ei tässä joogasuuntauksessa ole ollenkaan. Kuitenkin asia mitä voit aina odottaa Flow tunnilta on sulavuus ja  jatkuva liike sekä sinun henkilökohtainen uskomaton ja ihana flow. :) Useimmiten tunneilla käytetään myös musiikkia joka toimii inspiraation lähteenä, keskittymistä helpottamaan sekä tunnelman luomiseen harjoitukseen. 

Flow harjoituksessa kuunnellaan omaa kehoa, rikotaan omia rajoja turvallisesti sekä pidetään hauskaa. Olo harjoituksen jälkeen on kokemukseni mukaan onnellinen, vapautunut jopa euforinen.

Flow jooga harjoitus kehittää voimaa, kestävyyttä sekä joustavuutta. Flow tunteja on eri tasoisina ja jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta flow joogasta tai joogasta muutenkaan niin suosittelen ehdottomasti aloittamaan alkeistunnilta tai kurssista. 

Tässä pari esimerkkiä millainen flow joogatunti voi olla (kokeilkaa vaikka kotosalla):Vinyasa Flow minulle:

Minulle Flow jooga oli ihan alkuun kaikkea muuta kuin flowta sillä voimaa ei tuntunut olevan tarpeeksi, mutta todella nopeasti se muuttui kun kehoni voimistui ja muuttui joustavammaksi. Ei siinä mennyt kuin pari kuukautta. Nykyään juuri tämä joogasuuntaus on minun keholle, mielelle sekä sielulle täydellinen. Nautin sen antamasta olotilasta äärettömästi, eikä olotila ja tietoinen olemus jää vain joogamatolle vaan kulkee minussa mukana kaiken aikaa. Voin suositella lämpimästi Vinyasa Flow joogaa kaikille; miehille, naisille, nuorille ja varttuneemmillekin, katso vaan että menet sopivan tasoiselle tunnille. :)

IOGA FLOW POP UP JOOGASALI TURUSSA KESÄ-HEINÄ JA ELOKUUSSA!


Meillä tulee olemaan paljon Flow joogatunteja ja alkeiskursseja tarjolla pop up joogasalillamme kesällä. Tule kokeilemaan ja nauttimaan <3

Tykkää myös FACEBOOK sivustamme jossa on ihanan paljon tietoa, tarjouksia, arvontoja ja yleistä ihanaa fiilistelyä <3

Onko Flow jooga sinulle tuttua? Mitä tykkäät? :)

Ihanaa tiistaita <3


Sharon


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for sharing your thoughts <3